Bryllupsfoto - Lær nogle enkle poseringer!

For langt de fleste brudepar er det ganske uvant at stille sig an foran kameraet når de gode bryllupsbilleder skal tages.

Fotografen er typisk mere erfaren, og han ved hvor vigtigt det er at brudeparret lines op i nogle gode poseringer. Fotografen vil typisk også guide brudeparret på stedet, men ofte vil det være en rigtig god ide for brudeparret at bruge en halv time på at øve sig på nogle få poseringer.

Der kan googles poseringer, og man kommer langt ved at kigge på nogle gode eksempler - og da øve sig i nogle af dem.

Der er ingen facitliste - og man kan prøve sig frem - Ofte er det de små ting som gør den store forskel - En forkert fodstilling kan få et ellers godt foto til at blive akavet - Flot placerede og krydsede kvindeben kan give det ekstra man gerne vil have ud af fotoet - ligeså en flot placeret hånd ved hoften.

Der er som sagt masser af hjælp at hente på nettet ved søgning - Jeg har her "sakset" nogle få gode råd til i alt 9 forskellige poseringer - blot til inspiration.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square