top of page

Lej et fotostudie

Er du hobbyfotograf og kunne tænke dig at prøve kræfter med studiefotografering, så har du chancen for at leje et studie på timebasis.

Har du med stigende interesse fotograferet landskaber, natur, portrætter, fugle eller prøvet kræfter med makro, så mangler du måske at teste dine færdigheder af i et velindrettet fotostudie.

Studiet har det grej der skal til for at få taget knivskarpe portrætter - og du har selv muligheden for at eksperimentere med forskellig opsætning af lys og baggrunde mm.

Du medbringer selv dit kamera med objektiv, og vil få en kort og nem instruks, hvorefter du/I vil få ugeneret adgang til selv at eksperimentere med studiefotograferingen. 

Så uanset om det er dine børn, barnebarn eller hele familien du skal have fotograferet, så har du optimal mulighed her - og ganske ugeneret. I tilknytning til studiet er der mulighed for omklædning.

Studiet har 2 store uafhængige og justerbare softbokse - desuden kraftig justerbar LED fastlys, og et kraftigt LED backlight - Flerfarvede reflektorer - og baggrunde i stof eller papir - farvemulighed er actic white, sort, grøn, silke rød, silke dyb blå eller skrig-rød. 

Studiet lejes på timebasis - og det vil normalt kunne bookes på et hvilket som helst tidspunkt det måtte ønskes.

 

Pris for 1. time - alt inklusive ....................................... kr. 450,-

pr. efterfølgende time er prisen.................................kr. 200,-

 

Eksempler fra Studiet 

Fotostudie
Fotostudie
Boudoir portræt
Portræt
Fotostudie
Portræt
Portræt
bottom of page