Boost dit salg med markedsføring på de sociale medier

Har du fået fastlagt dit budget for 2018? - Er der lagt op til vækst og fremgang for det nye år?

Understøt dine ambitioner med større synlighed på de sociale medier!


 

Du har måske allerede set styrken og de muligheder der ligger i at markedsføre sig via Facebook, Linkedin, Instagram, Twitter osv. - men du har måske hverken ressourcerne eller de nødvendige forudsætninger for at tage skridtet videre, og få sat en struktureret indsats igang, som gør dig mere synlig, og som får langt flere potentielle kunder i butikken!

Mknofler Foto tilbyder både at tage nye professionelle fotos af din virksomhed, dine produkter og dine medarbejdere, ligesom jeg kan sammenfatte og kreere en samlet pakke af markedsføring, som vil være lige til at lægge på de sociale medier.

Du bliver med garanti overrasket over hvor overkommeligt det er økonomisk at få sparket liv i noget online markedsføring og profilering på de sociale medier - og du ved sikkert allerede at det bare er SUPER effektivt, og den mest effektfulde markedsføring som findes i dag.

Kontakt Mknofler Foto i dag, og aftalt tid for et uforpligtende ½ times møde,hvor vi nærmere aftaler hvordan du snarest kan blive flyvende på de sociale medier, med effektiv markedsføring, som vil hjælpe dig med at få en flyvende start i det nye år.

Medarbejder portrætter med studieudstyr - Produktfotos - Facebook/LinkedIn promovering - Virksomhedsfotos - Profilering - Pressefotos - Presseartikler - Fotostater - Reklamebannere - Reklameartikler - Video-Slides - Reportage - On Location fotos - Livsstilsfotos - Brochurer/Flyers